Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Didim Azzaro Hotel

Enes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    815
Ege bölgesi‘ndeki en güzel plajlardan biri olan altın kum plajına 150 metre, Milas Hava Limanı‘na 90 km, Milet’e 19 km, Priene’ye 40 km mesafede olan Aydın Didim ilçesine bağlı Altınkum da bulunan Azzaro Hotel müşterilerinin memnuniyeti için profesyonel hizmet veren, 56 oda ve 160 yatak kapasitesi ve kaliteli personelleri ile iyi derecede konaklama sunan bir oteldir. Misafirperverliği en iyi şekilde yapmaktadır. Aileniz ile huzur ve güven dolu bir tatil geçirmeniz için tüm imkanlar bulunmaktadır. Didim merkezine 12 km mesafede olan konuma sahip olan otele yurdun her bölgesinden ulaşmak kolaydır.

Yüzme havuzu, açık ve kapalı restoranı, havuz ve lobi barı, 24 saat oda servisi ve özel güvenlik sistemleri vardır. Türk mutfağının zengin yemekleri ve mezelerinin tadına bayılacağınız restoranında akşam yemeklerini açık restoranın muhteşem manzarası eşliğinde yerken çok keyif alacaksınız. Siz ve aileniz için huzurlu bir hizmet sunan otelde eğlenmeniz ve spor yapmanız için Bilardo, sınırsız internet erişim bağlantısı, playstation 2 ve 3 gibi etkinlikler vardır. 56 adet odada eksiksiz ağırlanmanız için 24 saat akan sıcak su, klima, televizyon ve uydu yayını, telefon, duş ve tuvalet, Ege Denizi’nin muhteşem manzarasını görebileceğiniz balkon bulunmaktadır

Hizmet Türü : Yarım Pansiyon

Telefon : 0256 813 10 69

Fax : 0256 813 25 90

E-Posta :

Web Site : http://didimazzarohotel.com/

İl - İlçe : Aydın - Didim

Adres : Altınkum Mah. 5. Sok.No:10 ALTINKUM DİDİM

Üst Alt