Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dexter'dan Film Önerileri

Dexter

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba, dostlar. Etkisinden çıkamadığım,izlerken sıkılmadığım filmleri paylaşmak istedim. Vakit buldukça atmaya devam edicem. Forrest Gump En sevdiğim filmlerdendir. Onunla başlayım istedim;

Forrest Gump

Yapımı: 1994
Tür: Dram,Romantik
Süre: 142 Dakika
IMDb puanı: 8.8/10

" Hello, my name is Forrest, Forrest Gump! "

Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.

P

Pisadam

Misafir
Eski çok sevdiğim bir filmdir, bu başlığı umarım sık sık güncellersin korku gerilim üzerine tavsiyelerin var mı? :)

Dexter

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
The Mist (Öldüren Sis)

Yapımı: 10/7.2
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Korku
Süre: 126dk
IMDb puanı:
10/7.2

" Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın. "

Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.
Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Öldüren Sis'i sinemada izledim ama pek beğenmedim. Gerçi bu biraz da benim Bilim Kurgu sevmememden kaynaklanıyor. Korku diye izlemiştim ama bilim kurgu yönünün ağır basması hoşuma gitmedi.

Dexter

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Öldüren Sis'i sinemada izledim ama pek beğenmedim. Gerçi bu biraz da benim Bilim Kurgu sevmememden kaynaklanıyor. Korku diye izlemiştim ama bilim kurgu yönünün ağır basması hoşuma gitmedi.

Evet, haklısınız. Bilim Kurgu ağırlıklı bir Film. Sadece korku filmi diye izleyecekler varsa, izlemesin.

Dexter

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
The Butterfly Effect (Kelebek Etkisi)

Yapımı: 2004
Tür: Bilim Kurgu , Fantastik , Gerilim , Gizem
Süre: 113 Dakika
IMDb puanı: 7.7/10

" Bir kelebeğin kanat çırpması çok uzaklarda fırtınalar koparabilir. "

Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine!

Dexter

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İstek varsa yazmaya yeniden başlayabilirim.;s5

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Kelebek Etkisi serisi güzel bir seri... İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Üst Alt