Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dev Şirketlerin İş Mülakatında Sorduğu En Zor Sorular

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
Aklınızı bulandıracak, ''Beyin Terk!'' dedirtecek cinsten sorular bunlar :s2 cevaplamak isteyen cevaplayabilir soruları :s50

" Bir kutu kalemin olsaydı, alışılmış şeyler dışında onlarla yapabileceğin 10 şey sırala." İş; Google İdari Asistanlığı

" Bir asansörü nasıl test edersin" İş; Microsoft Yazılım Geliştirme

" Marslı olsaydınız, bir uzaylı olsaydınız, sorunları nasıl çözerdiniz" İş; Amazon'da Kıdemli İşe Alım Müdürü

" Hayatında yaptığın ve bundan gurur duyduğun bir şeyi anlat bize " İş; Apple Yazılım Geliştirme Müdürü

"Sokak işareti olsaydın, ne olurdun " İş; Pacific Sunwear'da Satış Departmanı

"Bir uçakta sonsuz siyah ve beyaz nokta vardır. Bir siyah noktayla beyaz nokta arasındaki uzaklığın bir birim olduğunu nasıl ispat edersin? " İş; Goldman Sachs'de Teknoloji Analisti

"Bir rus ganster sizi kaçırdı. Bir altıpatların içine sadece ardışık olarak iki tane mermi koydu,döndürdü, senin kafanı hedef aldı ve ateş etti. Click. Sen hala hayattasın. Sonra gangster sana sordu, hazneyi döndürüp ateş etmemi mi istersin yoksa şimdi tetiği çekmemi mi? Her iki seçenektede, senin vurulma olasılığın nedir? " İş; Facebook' da İnternet Pazarlama Analisti

"Bir espri yap " İş; JP Morgan Chase' de Finansal Analistliği

" Bizim için, düzelteceğin bir ürünün maliyeti ne olur " İş; Google'da Ürün Müdürlüğü

" Seni neden işe almayayım? " İş; Twitter İşe Alırken Herkese Soruyor

"Senin şehrinde, pazarlama yapabilmek için en iyi günler hangi günlerdir? " İş; Valve Corporation'de Teknik Destek

" Eğer bir sony ürünü olsaydın, hangisi olurdun? " İş; Sony' de Perakende Satış Uzmanlığı

"Bir belirsizlikle karşılaştığında, nasıl üstünden gelirsin? Adım adım açıkla "İş; AIG' de yaz stajı

"Yüzyüze tanışmadığın hangi üç insana hayranlık duyuyorsun? Neden? " İş; Deloitte' de Müdürlük

"8 yaşındaki bir çocuğa dinamometreyi nasıl açıklarsın? " İş; Tesla Motor'da Mühendislik

"Amerika'da kaç tane radyo olduğu nasıl tahmin edersin? " İş; Google'da Ürün Müdürlüğü

"İnsanlardan daha büyük bir güce inanıyor musun? " İş; PepsiCo'da Perakende Satış

" Kariyerindeki en büyük hayal kırıklığı nedir? " İş; Electronic Arts' da Yazılım Mühendisliği

" Zorlu hava şartlarında çalışacağını bilmek, sana nasıl hissettiriyor? " İş; MTD Product'da Tester

" Kaybolmaya hazır hissediyor musun? " İş; Facebook

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76
► " Bir kutu kalemin olsaydı, alışılmış şeyler dışında onlarla yapabileceğin 10 şey sırala." İş; Google İdari Asistanlığı

Onları kutudan çıkartır, kutuya sokar tekrar çıkartır tekrar sokarak 10 rakamını bulurum.

► " Bir asansörü nasıl test edersin" İş; Microsoft Yazılım Geliştirme

Binerek

► " Marslı olsaydınız, bir uzaylı olsaydınız, sorunları nasıl çözerdiniz" İş; Amazon'da Kıdemli İşe Alım Müdürü

Marslı gibi çözerdim.

► " Hayatında yaptığın ve bundan gurur duyduğun bir şeyi anlat bize " İş; Apple Yazılım Geliştirme Müdürü

Bu işe başvurmak.

► "Sokak işareti olsaydın, ne olurdun " İş; Pacific Sunwear'da Satış Departmanı

Çıkmaz sokak.

► "Bir uçakta sonsuz siyah ve beyaz nokta vardır. Bir siyah noktayla beyaz nokta arasındaki uzaklığın bir birim olduğunu nasıl ispat edersin? " İş; Goldman Sachs'de Teknoloji Analisti

Güzel soru. İspat etmezdim

► "Bir rus ganster sizi kaçırdı. Bir altıpatların içine sadece ardışık olarak iki tane mermi koydu,döndürdü, senin kafanı hedef aldı ve ateş etti. Click. Sen hala hayattasın. Sonra gangster sana sordu, hazneyi döndürüp ateş etmemi mi istersin yoksa şimdi tetiği çekmemi mi? Her iki seçenektede, senin vurulma olasılığın nedir? " İş; Facebook' da İnternet Pazarlama Analisti

Irkçılar neden rus.

► "Bir espri yap " İş; JP Morgan Chase' de Finansal Analistliği

Beni işe almazsan morga girersin Morgan

► " Bizim için, düzelteceğin bir ürünün maliyeti ne olur " İş; Google'da Ürün Müdürlüğü
Sıfır maliyetle ürünün adını değişirdim.
un? " İş; Facebook

Üst Alt