Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Derdinmi var Sor Google'a

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
Derdinmi var Sor GoogIe'a (kopma garantisi var)

Birgün gittim internet cafe ye..Yandaki biIgisayarda'da bi teyze var..Açmış GoogIe'ı BişiIer Yazıo Yazdı Bitirdi.Aramaya bastı sonuç buIunamadı dedi teyze haIa ekrana bakıo ne var die bende dedim ne yazdı acaba bu kadar çok.O Ekrana Bakarken Tam Şu Yazıyı okudum ve GüIme Krizine Girdim..

Teyzenin aradığını aynen aktarıyorum...

Merhaba evIadım, adım fikret 56 yaşındayım..Sana Birşey Sormak İçin Rahatsız Ettim .Benim bu ayakIarım ve sırtım çok ağrıyor.Birde arada bir başıma böyIe ağrıIar giriyo. önceden pek fazIa oImazdı ama bu araIar çok oImaya başIadı ağrıIarım.sence ne yapmam Iazım bana bi söyIermisin?

Üst Alt