-
-
-
- MFC Puanı
- 159
Heinrich Mannin romanından sinemaya uyarlanan Mavi Melek, bir lise öğretmeni olan Profesör Raat, öğrencilerin taktığı isimle Profesör Unrat (Çöp) ve öğrencileri arasındaki ilişkiyle beraber bir gece kulübünde tanıştığı Lola Frohlich e duyduğu aşkla hayatını tarumar etme konusundaki azimli tavrını anlatır.
Zor aşktı, zordu her adımı atmak, zordu sana yakın olmak, daha da zordu uzaklaşmak Ve olanaksız olduğunu bile bile sevdim seni, Oysa sana verebildiğim tek bir aşk vardı, zor aşk. İşte çok uzaklarda olsam da söylüyorum seni sevdiğimi, şunu da unutmayacağım eklemeyi, aşk asla boşa gitmez, hatta olsa bile zor aşk
Ek olarak;
Yönetmen: Josef von Sternberg
Yıl: 1930
Oyuncular: Emil Jannings, Marlene Dietrich, Kurt Gerron, Rosa Valetti, Hans Albers, Reinhold Bernt, Eduard von Winterstein, Hans Roth, Rolf Müller, Roland Varno, Carl Balhaus, Robert Klein-Lörk, Charles Puffy, Wilhelm Diegelmann, Gerhard Bienert
Türler: Dram, Müzik
Not: Beyaz perdeye güçlü bir femme fatale kazandırmıştır.
Zor aşktı, zordu her adımı atmak, zordu sana yakın olmak, daha da zordu uzaklaşmak Ve olanaksız olduğunu bile bile sevdim seni, Oysa sana verebildiğim tek bir aşk vardı, zor aşk. İşte çok uzaklarda olsam da söylüyorum seni sevdiğimi, şunu da unutmayacağım eklemeyi, aşk asla boşa gitmez, hatta olsa bile zor aşk
Ek olarak;
Yönetmen: Josef von Sternberg
Yıl: 1930
Oyuncular: Emil Jannings, Marlene Dietrich, Kurt Gerron, Rosa Valetti, Hans Albers, Reinhold Bernt, Eduard von Winterstein, Hans Roth, Rolf Müller, Roland Varno, Carl Balhaus, Robert Klein-Lörk, Charles Puffy, Wilhelm Diegelmann, Gerhard Bienert
Türler: Dram, Müzik
Not: Beyaz perdeye güçlü bir femme fatale kazandırmıştır.