Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Depremin ardından provokatif paylaşımlara 3 gözaltı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, depremin ardından sosyal medyadan yapılan çirkin paylaşımlar üzerine Cumhuriyet başsavcılıklarının soruşturma başlattığını, Tekirdağ, Adıyaman ve Gaziantep'te 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.​

Depremin ardından provokatif paylaşımlara 3 gözaltı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ”Tüm kurumlarımız İzmir'in yaralarını saramaya devam edecek. Dualarımız enkaz altındaki vatandaşlarımızla. Ortak acılar ortak duygudaşlığı gerektirir. Cumhuriyet başsavcılıklarımız acılarımız enkaz altındayken bu acıları provoke edenlere karşı soruşturmalarını başlatmıştır. Keşimse birliğimizi kardeşliğimizi acımızı suiistimal edemez bunu etmek isteyenlere de adaletimiz asla müsaade etmeyecektir. 3 kişi Tekirdağ, Adıyaman ve Gaziantep'te gözaltına alınmıştır. Tüm süreçlerde yine gerekli takip yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Depremi inceleyen bilim adamları var...
Depremi yaşayan acı çeken korkan, depremin olduğu yerde sevdikleri olup endişelenen üzülenler var...
Bir de depreme sahip çıkan beyni yobaz Müptezeller var...
Yok deprem zinadan baldırı çıplaktan çıktı..
Yok 7,2 yetmedi mi ?
Yok depremi ben engelledim. Tarzı tweetleri dün geceden beri görüyorum. Gerçekten çok üzücü. Bir insanın enkaz altında kalmasıyla sevinen kişi de ne bileyim :/ insanlığını sorgulaması lazım...

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
@Tokyo

Herzaman ayni seyler degil mi ?

Ben hic sasirmiyorum . Evet cok üzücü ,ama en basit seylerde bile, bir gerizekali gelir, sinir bozucu bir laf eder ..

Bu ne olursa olsun yani *

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
biz ileri düsünelim , neden demis niye demis *

Sinirlerimizi bozuyor.

Üst Alt