Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Demirel ve Erdoğan

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245

Başbakanlık yaptığı dönemlerde Süleyman Demirel’i en sert şekilde eleştiren yazarlardan biriydim. Ancak… Cumhurbaşkanı olduktan sonra gerçek Demirel’i gördük.
Atatürkçü, laik, cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız, ettiği yemine sadık, dört dörtlük bir devlet adamıydı.
Tam bir bilge ve siyasi fıkra anlatma
üstadıydı. Yirmi yıl kadar önce, ben
ondan dinlediğim birbirinden güzel
fıkraları toplayıp “Baba’dan Fıkralar”
adıyla kitap olarak yayınlamıştım.
Çok ilgi görmüştü.
Çankaya döneminde (7 yıl) Demirel’i hiç eleştirmedim. Onun Cumhurbaşkanlığı,Türkiye için bir kazançtı.
Demirel’in işlek bir zekâsı vardı. Zeki, şakacı, hoşgörülü, hafızası müthiş bir devlet adamıydı.
Sabırlı, dikkatli, soğukkanlı, Anayasa’dan hiç sapmayan, dengeli bir siyaset izledi. Bu dönemde hemen her kesimden çok alkış aldı.
Bugünkü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sert, haşin, kırıcı ifadelerine, herkese tepeden bakan davranışlarına, muhalif köşe yazarlarına sürekli dava açışına tanık oldukça, Demirel’in ılımlı, nüktedan ve babacan üslûbunun değerini çok daha iyi anlıyoruz.

19.06.2015
tokmak1.png

Tokmak
Rahmi Turan

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Atatürkçü, laik, cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız, ettiği yemine sadık, dört dörtlük bir devlet adamıydı SÜLEYMEN DEMİREL..Hiç bir zaman hukukun dışına çıkmadı halkına tepeden bakmadı hep halkının içinde oldu....

-----?

Üst Alt