Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Demet Akalın'ın Söylediği 'Mihriban' Türküsü Sosyal Medyayı Salladı

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
'Mihriban' türküsüyle çok konuşulan Demet Akalın: Ben bile kendimi izleyemedim
Önceki akşam ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sahneye çıkan Demet Akalın'ın söylediği 'Mihriban' türküsü sosyal medyayı salladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanlığı'nın İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlediği 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde sahne aldı. Birçok şarkı okuyan Akalın'ın, Abdürrahim Karakoç'un eseri 'Mihriban' şarkısını seslendirdiği performansı ise çoğu kişi tarafından beğenilmedi.
Sosyal medyada eleştirilere neden olan performansın görüntülerinİ paylaşan kullanıcılar, Musa Eroğlu'nun performansı ile karşılaştırma yaptı. Kısa sürece Twitter'da gündem olan video ile birlikte Musa Eroğlu ismi de en çok konuşulanlar arasına girdi.
Eleştirilere yanıt verdi
'Mihriban' şarkısını seslendirirken sergilediği performansına yapılan eleştirilere yanıt verdi. "3 aydır evde mal gibi yatıyorum" diyen Akalın, "Ben kendimi izleyemedim" dedi.
Kendisine 'çok güzel söyledin' diyen insanların da olduğunu dile getiren Akalın, "Yok dedim neresi güzel, benim dinlemeye tahammülüm yok. Normalde güzel söylüyorum ama o gün inanılmaz soğuktu Boğaz'ın bütün soğuğunu yedim"

L

Lively

Misafir
cesaretine hayranım(!) ama birinin bu hanımefendiye şarkıcı olmadığı söylemesi gerekir.

Üst Alt