Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Demet Akalın'dan Sıla açıklaması

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Demet Akalın, meslektaşları Sıla ve Halil Sezai'nin açıklamalarına ilişkin düşüncelerini söyledi. Akalın, Sıla için 'Yenikapı'ya gitmezsin ama halkın içine karışırsın' dedi

vZmmYp.jpg

İşte Söylemezsem Olmaz canlı yayınına telefonla bağlanan Demet Akalın'ın açıklamaları:

'Ben kimseyin yanında veya kimseyi karalamak için birşey söyleyemem ama benim duruşum belli. Benim o gün 2 konserim olduğu için İstanbul'a gelemedim. Ama Bodrum'da gittik. Benim kıblem de belli, mahlağım da belli milletim de belli. Ben milletimin yanındayım. Keşke onlarda İstanbul'daki mitinge değil de, keşke bir Kısıklı'ya gitselerdi. Biz Kısıklı'ya Işın Karaca'ya gittiğimizde 'üşüyorum, burada bir şey var yani' dedim.

kEAAYr.jpg

BANA GARİP GELİYOR

Çünkü orada o kadar fazla şehit verilmiş ki, onlar da bu havayı yaşasalardı. Çok garip geliyor bana bu söylemler. Herkesin kendi düşüncesi bir şey diyemem ama bu kendi düşüncesini, demokrasiyi geçti arkadaşlar. Vatan millet mevzusu vardı ortada, onun için herkesin kendi hayatı diyorum.

SILA İÇİN AÇIKLAMA

Sunucunun Halil Sezai ve Sıla için demokrasi konusu değil yani diyorsun doğru mu? sorusuna Demet Akalın da; 'Değil arkadaşım. Şöyle yaparsın oraya gitmezsin, ama halkın içine karışırsın.' diye cevap verdi.

haber türk

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
Sıla çok ama çok sevdiğim bir sanatçı..
Kişilerin düşünceleri ve uyguladıkları sergiledikleri tavırlar kendilerini bağlarlar kimsenin hayatına karışamayız bizim için sanatçının gösterdiği performans önemlidir bu yüzden - + gibi düşüncelerimizi söyleyebiliriz.
Sılayı eleştirdiğim tek nokta düşüncesini vurgulaması gitmek istemiyorsa gitmesin ama bunun 'show' olduğunu söylemesi ve insanların dikkatlerini bu konuda çekmesi çok yanlış çünkü biz Türküz birlikte tek milletiz kimse bizi ayıramaz.
Mitinglere bende katılmadım hiç birisinde bulunmadım,bulunmadığım türk olmadığım desteklemediğim anlamına gelmez fakat insanların düşüncelerini aşağılayıcı bir şekilde vurgulaması onun iş hayatına - katacağı çok aşıkar.
Fakat bu olay beni şarkılarını dinleyemeceğim anlamına gelmez Müzik evrenseldir çünkü ama sılayı dinletmemeleri konusunda ki düşünceleride bana çok yanlış geliyor.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ben sılayı destekliyorum acıklamalarından ötürü..
evet bir showdu..
hatta 2 gün sonra ankara da daha büyük show yaptı.. secimi kazandığının 2. yılında cıkıp o kadar ölen insanları umursamadan taclandırdı ;)

tamamen abartılı bir ortam oluşturuldu.. şuan farklı konuşan herkes hedef tahtası ilan ediliyor.. aynı 2007 yıllarındaki gibi.. o zaman darbeci misin vatan haini misin diyenler şimdi fetöcü müsün darbeci misin diye tekrar ediyorlar.. sıla kendi fikrini söyledi..demokrasiye saygı duyduğunu söyledi ama bu showun parcası olamam dedi..ben de sanatcı olsaydım bende o showa gitmezdim.. bir aydan fazladır abartı haberleri duyuyoruz.. yok şöyle olcak böyle olcak.. milletin psikolojisini bozdular..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Sıla da gitmeyeceğini söylemekle şov yapmış bence :torpu

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469

Sıla da gitmeyeceğini söylemekle şov yapmış bence :torpu

en azından cesur davrandın diğerleri gibi el pence olmadı :)
konserleri iptal oldu.. bir sürü küfür yedi.. pkklı şarkıcıların bile konserleri iptal olmazken onunki oldu.. cemaatle bir alakası olmadı darbeyi desteklemediğini söyledi.. demokrasiye saygılı olduğunu söyledi.. karşılığında linç kampanyası gördü.. demek ki birilerinin demokrasi anlayışı bu kadar.. kendinden değilse yok etmek daha mantıklı geliyor bunlara..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153

en azından cesur davrandın diğerleri gibi el pence olmadı :)
konserleri iptal oldu.. bir sürü küfür yedi.. pkklı şarkıcıların bile konserleri iptal olmazken onunki oldu.. cemaatle bir alakası olmadı darbeyi desteklemediğini söyledi.. demokrasiye saygılı olduğunu söyledi.. karşılığında linç kampanyası gördü.. demek ki birilerinin demokrasi anlayışı bu kadar.. kendinden değilse yok etmek daha mantıklı geliyor bunlara..

Bugün demokrasiyi kurtaranlar, dün demokrasi diye ağzımıza pisleyenler :D Yahu bu ülkede demokrasinin "D" si olsa zaten bu yaşananlar yaşanmazdı. Bizim ülkemizde literatüre yeni bir kavram girdi o da;

DEMOĞRASİ

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
doğru diyorsun.. millet kutlama şu bu yapıyor.. ölenleri kimse umursamıyor.. pkk doğuda azıtmış kac tane bomba patlatmış kimin umrunda ? demokrasi kazandı ;) daha büyük bir bela geliyor yakında kimse bunun farkında bile değil..
iş işten gecicek o zaman da.. en basiti kac tane kamuda arkadaşım var cemaatle yakından uzaktan alakası yok.. hepsi açığa alındı..

kurunun yanında baya bi yaşta yanıyor.. herkes şakşakcılık yapsın bakalım.. biz bu sürecleri cok gördük.. sonra yine yanlış yaptık derler..

kimse kimseyi kandırmasın zaten bu ülke de demokrasi hic var olmadı.. sadece lafta olan bişey.. biri eline gücü gecirdi mi.. onu sonuna kadar kullanmayı seciyor..

bazıları da bu süreci iyi degerlendirip sürec avına girdiler.. korkutma politikası iyi iş görüyor..

Marksentius

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Yıl 2001, çağları aşacak bir söz dillenmiş.

Marksentius adlı üyeden alıntı:
Bayram tatilini Alanya'da geçiren Küçük İbo, eğitimine devam edeceğini belirterek, ''Müzik dünyasında birçok kültürsüz sanatçı var. Ben onlar gibi olmayacağım. Büyüyünce okuyup kültürlü şarkıcı olacağım" diye konuştu.

Üst Alt