Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Demet Akalın okullar açılmazsa ne yapacağını açıkladı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Demet Akalın okullar açılmazsa ne yapacağını açıkladı

Şarkıcı Demet Akalın okulların corona virüsü nedeniyle açılmama ihtimaline karşı planlar yapıyor. Akalın kızı Hira için evinin bir kısmını sınıfa çevirmeyi düşündüğünü açıkladı.

Daha önce kızı Hira'yı salgın nedeniyle okula göndermeyeceğini açıklayan Demet Akalın yeni açıklama yaptı. Corona virüsünün devam etmesinden korkan Akalın bu düşüncesinin hala arkasında. Akalın eğitimle ilgili kararını verdi ve şu açıklamayı yaptı:

“Eylül'de eğer okullar açılmazsa özel bir hocayla yan evi sınıf yapacağım. Online derste benim kızım konsantre olamıyor. Küçük çocuklar için ben inanılmaz endişeliyim… Kızım birinci sınıf öğrencisi ancak tabi ki büyük okul öğrencileri belki maske takmak konusunda kurallara uyabilir ama küçük çocuklar ne yapacak?”

Öte yandan “geçinemiyorum” diyerek büyük bir tartışmanın fitilini ateşleyen Demet Akalın, sahne ücretinde indirime gittiğini de söyledi.

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Demetin kizinin büyük halini cok merak ediorum ; ))

valla kizi yokluk die bisi bilmeden büyüyecek ; )))

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
benim bazı arkadaşlarım bir yıl geç başlasınlar çocuklar diyip göndermeyi pek düşünmüyorlar okula.. ilkokul 1 e başlayacaklar..

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
İmkanı var yapıyor keşke herkesin imkanı olda ve yapsa . Gerçekten bende çocuklardan korkuyorum .

Üst Alt