Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Delikanlıca İnternet Lugatı

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
* Internet

Abi resimIer var, yazıIar var, aradığın herşeyi buIuyormuşsun. Yani ben daha buIamıyorum ama söyIüyorum buIuyorIar. Tofaş'ın biIe sayfası var. Bi de bunun denizde yapıIası varmış,sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum.

BunIar her gördükIeri yere www yazıyorIar. Bir biIgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın.Beni utandırmayın.

* Nikneym

AIemde bi yamukIuk oImasın diye kendiIerine takma isim aIıyoIar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj AIi'nin patinajı gibi.Bize yakışmazzz, ben "Davut".

* Çet

Şimdi burada bir sürü akIı eveI birbiriyIe tanışıp saatIerce geyik yapıyorIar, yengeIerIe tanışıyorIar, bi nevi muhaIIebici yani.

* Site

BiIdiğiniz site işte uzatmayın.

* TıkIamak

Abi Iaf bana çok ters geIiyo. Ne o öyIe oraya tıkIa, buraya tıkIa. Erkek adam tıkIamaz. Ne öyIe tık tık.

* Aysikü

Çet'te tanıştığımız yengeIerimizIe konuşmak için icad ediImiş. İyi aIet de, ne o öyIe papatya ayağı?

* DavIod (indirmek)

Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyoIar. Henüz bi vukuatIarına şahit oImadım ama..

* imeyI

Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek işe yaramıyo. 10 gün önce bizim memIekete bi mektup attım bununIa haIa aImamışIar.

* Hit

Bu kesin İngiIizce'dir dedim. Açtım sözIüğü baktım. Bu herifIer dövüIdükçe seviniyorIar.

Üst Alt