Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Damla Aslanalp Kimdir?

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

??.??.1990
Almanya
Dizi Oyuncusu

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya’da doğmuştur. Tam adı Nergiz Damla Aslanalp’dır.
Biyografi

2013 yılında Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen ‘Miss Turkuaz’ yarışmasında üçüncü oldu.
Mahsun Kırmızıgül, 2014 yılında çekilecek dizi filmi ‘Mardin İşi’nin başrolü için 130 genç kız arasından Damla Aslanalp’i seçti.

Damla Aslanalp, 2014 yılının Ağustos ayında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği önce adının “Mardin İşi” olacağı söylenen ama sonra adı “Kadim Dostum” olarak değiştirilen ve başrollerinde İlker Aksum ve Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu’nun yer aldığı dizide rol aldı.

Filmleri ve Dizileri :
2014 - Kadim Dostum

Üst Alt