Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Daha hızlı uykuya dalmak için...

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Daha hızlı uykuya dalmak için...

Daha hızlı uykuya dalmak için ayağınızı yorgandan dışarı çıkarın

Bazen ne kadar uğraşırsak uğraşalım uykuya dalmak biraz zor olabiliyor. Her ne kadar bu duruma yardımcı olabilecek birçok farklı yöntem olsa da belki de haberimize konu olan yöntem bunların arasından en basiti diyebiliriz.

Uykuya dalma konusunda vücut sıcaklığının kilit rolü var. Yüksek vücut sıcaklığına sahip olmak daha uyanık olmak anlamına geliyor. O nedenle uyuma zamanı geldiğinde vücudunuz uykuya dalmadan önce vücut sıcaklığını düşürmeye çalışır.

Bu yüzden New York Magazine'in Youtube kanalında önerdiği üzere ayağınızı basitçe yorgandan veya pikeden dışarı çıkarmak vücut sıcaklığını düşürmek anlamında oldukça basit ve etkili bir yöntem. Çünkü ayağın üst kısmında -bazı istisnalar hariç- genellikle kıl bulunmuyor. Ayrıca ayağınızda vücut sıcaklığını düzenleyen özel vasküler yapıların olması da önemli bir detay.

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hızlı kısmını geçtim normal bi şekilde uykuya dalabilirsem öpüp başıma koyuyorum :D

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Yastığa çeyrek kala uykuda olan bana ayaklarımı yorgandan dışarı çıkaracak vakit bile kalmaz herhalde.)
Teşekkürler Buket.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Yok denemediğim bişey kalmadı uyuyamıyorum .s

Üst Alt