Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Daha çok istiyor

CaT

"You cant judge me. Just God can judge me."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -19
Çocuk, okuldan bir gözü şiş olarak dönünce, annesi telaşlandı : -oğlum ne oldu gözüne? düştün mü yoksa? -hayır düşmedim.arkadaşım orhan'la dövüştük.ben de yarın onun gözünü şişireceğim! Annesi yatıştırmaya çalıştı : -sakın ha! dövüşmek iyi birşey değil.ben sana yarın pasta çörek vereyim.arkadaşına da ver, barışın.güzel güzel oynayın olmaz mı? -olur anneciğim, barışırız. Ertesi gün, çocuk öteki gözü de şişmiş olarak döndü.annesi merakla sordu : -yine ne oldu? -arkadaşım yaptı, daha çok pasta, çörek istiyor!

Üst Alt