Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye kaldırıldı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye kaldırıldı

bDlA6Z.jpg

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cübbeli'nin bir süre tedavi gördükten sonra taburcu olduğu açıklandı.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Umre dönüşü rahatsızlandı. Perşembe günü yapılacak sohbetini rahatsızlığı nedeniyle ertelediğini duyuran Cübbeli Hoca, akşam saatlerinde ise hastaneye yatırıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kısa bir süre sonra taburcu olduğu öğrenildi.

Cübbeli Ahmet Hoca adına açılan Twitter hesabından, "Acil Servis"te çekilen bir fotoğrafı verilerek "Değerli Kardeşlerimiz Cübbeli Ahmet Hocaefendi Acil Serviste Dualarınızı eksik etmeyiniz inşaAllah" diye yazıldı.

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
allah sifa versin çok tutmasam da vaazlarını genede hidayet ve sifa için dua ederim

Patron

Ne eksikse sen tamamla.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Şunuda şuraya bırakalım.

1311276.png

Sadece basit bir yalancı değil, çok daha fazlası emin ol.. :smile:

Biliyorum,Biliyorum.Atatürk hakkındaki görüşlerinide biliyorum ekran karşısında tamamen farklı olduğunuda o yüzden diyorum,düşmanın bile merti ama hayret senin sevmen lazımdı :D

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Şunuda şuraya bırakalım.

1311276.png

Biliyorum,Biliyorum.Atatürk hakkındaki görüşlerinide biliyorum ekran karşısında tamamen farklı olduğunuda o yüzden diyorum,düşmanın bile merti ama hayret senin sevmen lazımdı :D

Bırak Atatürk^ü şunu bunu..
Cübbeli Allah'a açıkça iftira eden bir adamdır..
Allah'a iftira eden ona buna iftira etmiş çok mudur?

Şirk böyle bir şey işte insanların aklını yok ediyor.
Ben buna değilde bunun saptırdığı ve peşinden kişilere acıyorum..

Yazık yanmaz kefen satıcısına kul olmuşlar..

Üst Alt