Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çoluk Çocuk Hepimiz Fırıldağa Döndük

Aristocrat

Mega Amelâtör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    236
Merhaba değerli MegaForum severler,

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir 1’inci sıra Milletvekili adayı Nabi Avcı, Eskişehir’de sokakta vatandaşlara karanfil dağıtıp esnafları ziyaret etti.

-coluk-cocuk-hepimiz-firildaga-donduk--6230208.Jpeg

Bakan Avcı yolda karşılaştığı bir kadınla ilginç diyaloğa girdi. Kendisinin emekli memur olduğunu belirten kadın, “Özel dershanelerimiz okula döndü. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz” dedi. Avcı da “Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten” yanıtını verince kadın bu kez “Niye boyuna değiştiriliyor? Niye bir temel bulunamadı hala? 13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk, hepimiz” diye konuştu.
Bakan Nabi Avcı da kadına “Ben de biliyorum, bu saçları değirmende ağartmadık” dedi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı İki Eylül Caddesi üzerinde MHP’li kadınların açmış olduğu standa uğrayarak kadınlara karanfil verdi.

Saygılarımızla,

logo1.png

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Paran çok geliyorsa onu biriktir çocuğunun üniversite eğitimi için kullan,özel okul mantığı sadece para ile alakalı,eğitim öğrencide başlar kırsal kesimde yaşayan çitçi bir ailenin çocuğu yüksek puanlarla tam burslu üniversite kazanabiliyorsa eğer, özel okul dediğimiz kurumun bizlere ne faydası var?

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Kusura bakmayın sayın bakanım ama değirmende ağartmışsınız. İstikrar kelimesini dillerinden düşürmezler ama nedense bu eğitim sisteminde bir türlü istikrarı yakalayamadık.

Üst Alt