Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çok Komik 10 Dialog

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Yurdum insanı bazen çok komik oluyor gerçekten de. Listedeki bu diyalogları ben yaşamadım ama bir çok defa anlatılırken duydum.
10. Kaza

kaza.jpg

Kaza mahalinde elinde cep telefonu ile koşturup “112’nin numarası neydi?” diye bağıran sarışınlar da var. Acaba neydi numara? :)
9. Havale

Havale.jpg

Bankada gişede işlem yaptıran teyzeye işlemi yapan kadın “Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?” diye sorunca teyzenin cevabı: “Bu paranın hayrını görme inşallah” yazalım evladım’dır. Gitti teyzenin paralar.. :)
8. Elektrikler kesikti

Elektrikler-kesikti.jpg

Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat bekleyen, beklerken de canı sıkılmasın diye televizyon seyreden kişi keyfine düşkünmüş anlaşılan. Hazır elektrikler yokken televizyon izleyip tembellik yapmak istemiş. Ne var yani çok mu şey???
7. Karadenizli

Karadeniz.jpg

Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atıp, “Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, O. Çocukları!!” diyen Karadeniz’li ağır abiye kocaman alkışlar..
6. Lamba

Lamba.jpg

Gece evine giderken yolun tenhalığından kırmızı ışıkta geçen kadının ardından yurdum polisi anonsu yaparken çok keyfi almış olmalı. “Bacım o geçtiğin gece lambası değil, çek sağa.”
5. Hugo’lar beşledi

Hugo%E2%80%99lar-be%C5%9Fledi.jpg

Lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa okurken V.Hugo’ya “Beşinci Hugo” diyen aklı kimbilir nerde olan ergen, Victor Hugo’yu tanımıyor ama roma rakamlarını biliyor kesinlikle. Tebrikler!
4. İngilizce sınavı

%C4%B0ngilizce-s%C4%B1nav%C4%B1.jpg

İngilizce sınavında “Nice ….” Şeklindeki soruya, “Nice mutlu yıllara” şeklinde cevap veren bir öğrenciniz olsaydı ne düşünürdünüz?
3. Düz mantık

D%C3%BCz-mant%C4%B1k.jpg

Bir sokakta yürüyorsunuz ve camında “Bu ev kiralıktır” yazılı bir evin yanından geçip, birkaç adım sonra başka bir evin camında “Bu da” yazısını görürseniz, Trabzon’da olduğunuzu bilmelisiniz. Kendini yormaya gerek yok. :)
2. Yaz okulu

Yaz-okulu.jpg

Annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren yüksek zekalı üniversite öğrencisinin yaratıcılığı tartışılmaz. Bu arkadaş eşeği suya götürüp, susuz getirebilir sanırım.
1. CD Çalar

CD-%C3%87alar.jpg

Bu taraf bitti diye CD’yi arkasına çevirip ardından “CD çalar çalışmıyor” diyen bir anne. Şaka gibi. Ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp tabi. Kasetlerdeki gibi a yüzü b yüzü yok CD’lerde ama kimse söylememiş sanırım ona bunu.

Üst Alt