Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çocukların izlememesi gereken 4 çizgifilm

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Çocukların izlememesi gereken 4 çizgifilm
Başlamadan önce altını çizeyim animelerden bahsetmiyorum ve sırasıyla

ADVENTURE TİME

şirinmi şirin gözükebilir ama izlediğinizde anlarsınız gerçekten çocukların anlamayacağı türden göndermeler yapılır

REGULAR SHOW

bu çizgi dizi aslında 90lı ve 80li yıllara bolca bol göndermeler yapılmıştır ve 30 yaşındaki bir adama bile hitap edebilir yine çocukların anlamayacağı bir çok şey vardır bir tane örnek verirsek mordacaı ve rigby ölmüş hayvan cesetleri toplayarak tombala oynamışlardır 20 yaş üstüne hitap eder

GENARETOR REX

zombilerin şirinledirilmiş hali gibidir 10 yaşı altı çocuklar için sakıncalı sahneler içerebilir

HAPPY TREE FRİENDS

Listenin başını çeken tek dizidir hiçbir kanalda oynamaz ve sadece internet üzerinden izleyebilirsiniz izlerseniz niye sakıncalı olduğunu görürsünüz

ben bunları sadece bilgelendirmek amaçlı paylaştım olayları başka yerlere götürmeyiniz
şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kei
Üst Alt