Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çocuklarda KBB Hastalıkları

Kardiii

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
merhabalar herkese biliyoruz ki çocuklarının bağışıklık sistemi büyüklerden farklıdır. daha hassaslardır. her şeyden daha çabuk etkilenirler. izellikle yaz aylarında çok dikkatli olmalıyız. terli kalmamalarına, terli kapı soguk su, dondurma yememelerine dikkat edilmelidir. yoksa bütün yazı ağrılar ve ateşler icinde geçirebilirler. böyle bir şey olduğunda ise aman soğuk algınlıgı iki antibiyotın yazayım diyenler de var aman dikkat. gerçek bir kbb hastanesine gidin. izmirlli olanlar için de efes kbb yi önerebilirim.

Kardiii

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
havuza girdim de ben hafta sonu. kulağıma su kaçtı ve biraz ağrı yaptı. şimdi ben çarşamba gününe efes kulak burun boğaz hastanesinden randevu aldım da. bir kaç araştırma yaptım. dış kulak iltihabına neden olabilir falan yazıyordu. korkuyorum. böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba? bilgisi olan var mı? işitmede de sorun yaşıyorum :S

Deniz35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
efes kbb izmir de değil mi;? izmir deki efes kbb den bahsediyorsunuz. ben Muhittin Dadaş beyin hastasıyım. çok iyi bir doktordur gerçekten.

Deniz35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
izmir in en iyi kulak burun boğaz hastanelerinden birisi efes kulak burun hastesi. ben Muhittin Dadaş beyin hastasıyım. çok iyi bir doktor. izmir de yaşayan herkese önerebilirim.

Deniz35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
efes kbb yi bende önerebilirim. ben Muhittin Dadaş beyin hastasıyım. çok iyi bir doktordur gerçekten.

Üst Alt