Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çocuklara: Ben de sizi çok seviyorum

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün mesaisine Vahdettin Köşkü’nde devam etti. Erdoğan, Kısıklı’daki evinden Vahdettin Köşkü’ne geçerken Çengelköy’de kendisine el sallayan iki kardeşin yanında durdu.

Anneleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makam aracına yaklaşan çocuklar, “Sizi çok seviyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da çocuklara “Ben de sizi çok seviyorum” karşılığını verdi. Erdoğan’ın talimatıyla çocuklara oyuncak hediye edildi.

KORUMALARDAN MASKE UYARISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracının camını açık tutarak yol boyunca vatandaşlara el salladı. Erdoğan’ın aracı durduğunda da korumalar yaklaşmak isteyenlere, maskenizi takın uyarısı yaptı.

Üst Alt