Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Çocuklar Duymasın Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak,Çocuklar Duymasın 2.Sezon Ne Zaman ,çocuklar duymasın 2.sezon başlama tarihi,çocuklar duymasın yeni sezon başlama tarihi,çocuklar duymasın 45.bölüm ne zaman yayınlanacak

Çocuklar Duymasın dizisi Ntc Medya’nın dizisi. Atv ekranlarında Ntc Medya2nın Aşk ve Mavi dizisi de yayınlanıyor. Aşk ve Mavi genel olarak Eylül’ün 3. haftası başlıyor. Ben Çocuklar Duymasın dizisinin 16 eylül 2018’de 45. bölümü ile yeni sezona başlayacağını tahmin ediyorum; en geç Çocuklar Duymasın 23 eylülde ekranlarda olacaktır.

Atv Çocuklar Duymasın dizisinin geleceğini düşünüyorsa diğer dizilerden önce sezona başlamalı diye düşünüyorum. Bu nedenle de Çocuklar Duymasın 16 eylülde ekranlarda olmalı diye düşünüyorum.

Üst Alt