Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi

alpha

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ERKEKLERİN HARİKA BİR CİLT İÇİN SIRRI

Erkek cildinin, bayan cildine kıyasla daha geç yaşlandığı bilinir. Tıraş olmak bu bilinenin başlıca nedenidir. Tıraş boyunca yapılan arındırma cildin en iyi halinin ortaya çıkmasını sağlar ve daha yumuşak, pürüzsüz, genç bir görünüm ortaya çıkarır. Doğal arındırma ölü deri hücrelerin yüzeye çıkmasıyla her gün tekrarlar. Fakat doğal arındırma yavaş ve düzensizdir. Lider dermatologlarımız günde iki defa Scruffing Lotion Arındırıcı Losyon ile tıraş yapılmayan bölgeler dahil olmak üzere tüm yüze arındırma öneriyor. Düzenli arındırma cildin doğal yenilenme sürecini dengeleyerek ve hızlandırarak, yeni hücrelerin yüzeye çıkmasını kolaylaştırıyor..

d_201311_clin_franchise_men_detail.gif

Günlük cilt bakım rutininiz, diş fırçalamak kadar basit olmalıdır. Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi, temizleme, arındırma ve nemlendirmeden oluşur ve cildin en iyi halinin ortaya çıkmasını kolaylaştırır. Ve erkekler için de bir avantajı vardır: daha iyi bir tıraş deneyimi. Deneyen erkeklere göre, günlük temizleme ve arıtım ile batık ve kıl dönmesinin engellenerek daha rahat bir tıraş deneyimi oluşuyor.

d_200901_clin_franchise_men_product.jpg

Etkili. Mantıklı. Kliniksel olarak formüle edilmiştir. Farklı cilt tiplerinin, farklı ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Cildin en iyi halini ortaya çıkarabilmesi için günde iki defa kullanımı önerilir.

1.Adım: Face Soap Yüz Temizleme Sabunu veya Likit Yüz Temizleme Jeli ile Temizleme
Kalıp sabun veya likit jel formülü, her ikisi de cilt yüzeyindeki fazla yağı ve kiri temizlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Kurutmadan temizler. Cilt daha canlı ve rahat hissedilir. 2 farklı formülü vardır: Regular Strength kuru ve kuru karma ciltler için uygundur. Extra-Strenght yağlı karma ve yağlı ciltler için uygundur.

2.Adım: Scruffing Lotion Arındırıcı Losyon İle Arındırma
Daha temiz bir cilt için, günlük cilt yüzeyinde oluşmuş ölü deri tabakasını ve tıkalı gözenekleri temizler. Aynı zamanda sakal veya bıyık olan bölgelerde oluşabilecek sivilce ve kıl dönmelerini engellemeye yardımcı olur. 4 farklı cilt tipine özel olarak farklı formüle edilmiştir.

3.Adım: M Lotion veya M Gel-Lotion İle Nemlendirme
Kuruluğu yatıştırır. Scruffing Lotion Arındırıcı Losyon'dan sonra tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayarak ciltteki kuruluk ortadan kalkar.

Üst Alt