Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çizerler için İpuçları ( Sanat malzemeleri)

ahmetbroge

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    20
herkese merhaba çoğu çizer çalışmalarına başlarken doğru malzemeyi kullanmayı ister, doğru olmayan çizim materyallerini kullanmayanlar sonuçtan memnun kalmaz. Ya da istediği etkiyi hangi çizim ve boya malzemesiyle yapabileceğini bilemez. şahsım olarak ta bu gibi durumlarda çok kaldım. Kendi deneyimlerimi çeşitli videolarda birleştirdi. Bazen çok güzel dönüşler duyuyorum bu yaptığım işin doğru olduğunu gösteriyor bana. Umarım bu videolar siniz için yararlı olur.

Çizim kalemleri karşılaştırma

Pastel boya karşılaştırma

kuru boya karşılaştırma

keçeli kalem karşılaştırma

Fırçalar hakkında

ahmetbroge

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    20

20TL vs 350TL MARKER Sanatı Ucuz vs Pahalı !!​

ahmetbroge

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    20
Selam herkese bugün iki markanın kuru boya serilerini karşılaştırdım. fatih kuru boya ve derwent coloursoft marka kalemlerini spiderman çizim inde denedim hangi kuru boya yı almalıyım hangisi daha iyi, hangisi daha kullanışlı gibi soruları bu videoda cevaplayacağım.

Üst Alt