Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cingöz Recai’nin galasına Meryem Uzerli damga vurdu

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Cingöz Recai’nin galasına Meryem Uzerli damga vurdu​

9DLqXZ.jpg

34 yaşındaki güzel oyuncu Meryem Uzerli, başrolünde oynadığı "Cingöz Recai" filminin galasında giydiği beyaz derin göğüs dekolteli kıyafetiyle geceye damga vurdu

Peyami Safa’nın aynı isimli eserinden uyarlanan “Cingöz Recai”nin galası Leven’te bulunan bir AVM’de yapıldı. Filmin başrol oyuncusu Meryem Uzerli’nin gala gecesinde giydiği derin göğüs dekolteli kıyafet, geceye damga vurdu.

”ALLAH’A ŞÜKREDİYORUM”

Meryem Uzerli ‘Cingöz Recai’nin çok farklı ve özel bir film olduğunu dile getirdi. Meryem Uzerli, ”Çekimleri Rusya St. Petersburg’da ve İstanbul’da yaptık. Çok güzel enerjisi olan bir film. Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığım için Allah’a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk.”dedi.

Kaynak : sozcu

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Şükrettiği belli!!! :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901