Çin Usulü Dana Yahni Tarifi
300 gr Dana Eti
2 Soğan
3 Sivribiber
1 Havuç
2 Diş Sarımsak
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Çorba Kaşığı Soya Fasulyesi
2 Çorba Kaşığı Soya Sosu
2 Kahve Fincanı Sıcak Su
Dana etini şeritler halinde kesin
Soğanları soyup iri parçalar halinde doğrayın
Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın
Havuç ve sarımsağı iri iri kıyın
Sıvıyağı teflon tavada kızdırın
Eti ilave edip rengi değişinceye kadar kavurun
Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin
Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin
Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç dakika daha karıştırarak pişirin
Sıcak olarak servis yapın
300 gr Dana Eti
2 Soğan
3 Sivribiber
1 Havuç
2 Diş Sarımsak
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Çorba Kaşığı Soya Fasulyesi
2 Çorba Kaşığı Soya Sosu
2 Kahve Fincanı Sıcak Su
Dana etini şeritler halinde kesin
Soğanları soyup iri parçalar halinde doğrayın
Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın
Havuç ve sarımsağı iri iri kıyın
Sıvıyağı teflon tavada kızdırın
Eti ilave edip rengi değişinceye kadar kavurun
Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin
Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin
Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç dakika daha karıştırarak pişirin
Sıcak olarak servis yapın