Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cimbom'dan İngiltere'ye Kerim çıkarması

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Sarı-Kırmızılı yönetim, İngiltere Premier Lig'de Fulham forması giyen 20 yaşındaki milli yıldız Kerim Frei'nin transferini bitirebilmek için Ada'da çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan genç oyuncu, için G.Saraylı yöneticiler, Fulham Kulübü ile pazarlıklara başladı.

FEDERASYONUN KARARI BEKLENİYOR
22 Haziran'daki olağanüstü kongre sonrası Ünal Aysal'ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından çalışmalara koyulan Sarı-Kırmızılılar, Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlamasında geri adım atmasını beklerken, alternatif planlarını da hazırlıyor. Terim'in uzun süredir transferini beklediği ve halen U-20 Milli Takım kadrosunda yer alan Kerim Frei için harekete geçen yönetim, oyuncunun kulübüyle masaya oturdu.

ISRAR EDERLERSE VAZGEÇİLECEK
Kerim Frei'yi Cimbom'a transferi için ikna eden Galatasaray, Fulham ile hafta içinde bir görüşme daha gerçekleştirip İngiliz ekibinin talep ettiği 4 milyon Euro'luk bonservis ücretini 2.5 milyon Euro'ya kadar indirebilmek için pazarlıklarını sürdürecek. Bu arada Ada ekibi, bonservis ücreti olarak 4 milyon Euro'da ısrar ederse Cimbom, transferden 'kesin' olarak vazgeçecek ve rotasını bu kez yerli piyasaya çevirecek. Sarı-Kırmızılılar, Jem Karacan için ise Reading Kulübü'nden olumsuz yanıt gelince, süreci şimdilik askıya aldı.

Üst Alt