Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çıktığınız ya da yeni tanıştığınız bir erkek/kadın hakkında internette araştırma yapar mısınız?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çıktığınız ya da yeni tanıştığınız bir erkek/kadın hakkında internette araştırma yapar mısınız?

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
hem de nasıl. önce en çok konuştuğu arkadaşlarının profillerine girilir. paylaştığı fotoğraflara bakılır. bakalım bizimkinin paylaşmadığı etiketlenmediği bi foto varmı diye. kız profilleri tek tek incelenir. kızların fotolarına tek tek bakılır bakalım bizimki beğenmiş mi diye :)) en son akrabalar. hesabı açtığı ilk güne kadar derin bir araştırma yapılır.

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Kadınların yüzde 11’i çıktıkları ya da yeni tanıştıkları bir erkek hakkında internette araştırma yapıyormuş, erkeklerin ise sadece yüzde 7’si.

Bence bu oran çok daha fazla olmalı, çünkü şu an internetten araştırma yapmayan yok : )

Cankat Toprak 97

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Mecbur yaparız. Daha doğrusu yapardım. Fakat şu an bütün sosyal medya hesapları sildim ve dondurdum. İnsanlar kendilerini sosyal medyada daha rahat ifade ettikleri için yapmak gereklidir diye düşünüyorum...

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Reelden araştırmak varken neden internetten araştıracam. :D

Üst Alt