Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Chedjou'dan itiraf

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou, İtalya’da kişilikli bir futbol oynadıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı defans sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oyunu bütün maç elimizde tuttuk. Juventus’un topla oynamasına izin verdik, taktiğimiz bu yöndeydi. mHocamız Mancini’nin taktiklerini dinledik. 3 puanı hak etmiştik. Penaltı olmasaydı maçı gol yemeden bitirirdik.”

"KENARDA OTURUYORSAM SUÇ BENİM"
"Kontenjana takılıp sahada yer almıyorsam suç benim. Demek ki gerekli performansı göstermemişim. Şimdi şans buldu ve elimden geleni yapıyorum. Fatih Terim ile aramız çok iyiydi. Ona bağlıydık. Teknik direktörlerin tercihlerini eleştirmek olmaz. Onlar bir taktik bulurlar, biz de onu uygularız. Yapamayan bekler."

“BUGÜN BEN, YARIN DANY"
"Drogba sahadaki herkese yardımcı oluyor. Önemli olan sahadaki karakterli oyundur. Bugün ben oynarım, yarın Dany. Başka zaman da Semih ile Gökhan oynayacak. Transfer sonrası istenilenleri kısa süre veremedim. Bu duruma çok üzüldüm. Ama toparlandım, buna mecburum. Burası büyük bir camia. Şans geldiğinde kullanmalısınız.

Üst Alt