-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler: 1 paket kalem makarna 150 gr çerkez peyniri 100 gr labada 100 gr ebegümeci 100 gr ısırgan otu 5 dal maydanoz 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz içi 1 çay kaşığı karabiber Tuz
Hazırlanışı: Labada ebegümeci ve ısırgan otunu temizleyip kıyın. 1 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin. 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın. Maydanozu temizleyip kıyın. Peyniri küp küp kesin. Kalem makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün. Otlu karışım ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine ceviz peynir ve maydanozu ilave edip sıcak servis yapın.
Hazırlanışı: Labada ebegümeci ve ısırgan otunu temizleyip kıyın. 1 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin. 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın. Maydanozu temizleyip kıyın. Peyniri küp küp kesin. Kalem makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün. Otlu karışım ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine ceviz peynir ve maydanozu ilave edip sıcak servis yapın.