Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cem Yılmaz-Ebru Şallı Aşkı Belgelendi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Cem Yılmaz-Ebru Şallı Aşkı Belgelendi​

Geçen hafta Çeşme'de görüntülenen ve haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan Cem Yılmaz ile Ebru Şallı önceki akşam Bodrum'da Marina Yacht Clup'ta eğlendi. Sahnede Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısını söyleyen Yılmaz'ı Şallı öpücüklere boğdu.​

"HAYIRLI OLSUN" TEMENNİSİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI​
Elinde kırmızı bir gülle mekandan çıkan Ebru Şallı, muhabirlerin "Hayırlı olsun" sözlerine teşekkür ederek karşılık verdi. Gecenin finalini Mandalin Bar'da yapan çift, içeride romantik anlar yaşadı. Sahneye çıkan Yılmaz, MFÖ'den 'Psikopatım' şarkısını söyledi.​

"PSİKOPATIM BENİM"​
Şallı'nın şarkı sonrası Cem Yılmaz'a "Psikopatım benim" diye sarılması dikkat çekti.​

ŞOFÖRÜNÜ FIRÇALADI​
Çıkışta muhabirlere görüntü vermemek için VIP aracını trafiğe kapalı sokağa yanaştıran Yılmaz, şoförünü "Işığı bizi rahat çeksinler diye mi açtın!" diyerek fırçaladı.​

OE9V93.jpg

haberlercom

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Para var huzur var adamda benle çıkacak değil ya Ebru Şallı :D

Üst Alt