Cleveland Cavaliers, Quicken Loans Arenada dün gece Portland Trail Blazersa 123-110luk skorla kaybetti. Cleveland Cavaliers, ilk yarıyı 23 sayı geride kapatmasına rağmen geri dönmeye çalışmış fakat başaramamıştı.
Cavaliersın maçta en skorer ismi ise milli oyuncumuz Cedi Osman oldu. Cedi Osman maçı 27 sayı 7 ribaunt ile tamamladı.
Maç sonu soruları yanıtlayan Cedi Osman, kendi performansıyla ilgili olarak;
Ben ritm adamıyım. Birkaç kolay basket bulduktan sonra maçın içine girebiliyorum. Bu sayıları bulunca kendimi daha rahat hissediyorum. Ardından da oyunuma devam ediyorum çünkü rakipler bana daha çok konsantre oluyor böylece Kevina (Love) bugün olduğu gibi pas atma fırsatı yakalayabiliyorum. Bu tip pozisyonlar da bizim için yararlı oluyor.
Takımının bu sezonki performansı için Cedi;
Sezon başından bu yana gösterdiğimiz gelişimden ötürü çok mutluyum. İyi yolda ilerliyoruz. Herkesin sabırlı olması lazım. ifadelerini kullandı.
Cavaliers koçu Larry Drew ise basın toplantısında milli oyuncumuzun karar verme yeteğine dikkat çekmiş ve Cediye, Bu konuda performansının getirdiği özgüven mi yoksa saha içerisindeki her şeyi fark edebilme üzerine yaptığın çalışmalar mı etkili oldu? sorusu soruldu.
Cedi Osman bu soruyu;
Her ikisi de. Bu sezon benim için çok önemli. Şu an sahip olduğum tüm fırsatlarım kariyerim için harika. Şutum, dribblingim, ikili oyunlarım üzerinde çok çalışıyorum. Karşılığını da alıyorum. Oyunumda hala geliştirebileceğim çok özellik var. Bu da beni heyecanlandırıyor. şeklinde cevapladı.