Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cardozo bugün 'Fener' diyecek

s3rdar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    54
Benfica Başkanı Luis Filipe Ferreira Vieira ile bugün masaya oturacak olan Paraguaylı golcünün, “Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirip Sarı-Lacivertli formayı giymekistiyorum. Bana izin verin” diyerek bonservisi konusunda kolaylık isteyeceği öğrenildi.

Eski teknik direktör Aykut Kocaman’ın mutlaka alınmasını istediği, halefi Ersun Yanal’ın da alınmasını onayladığı Benfica’nın golcüsü Oscar Cardozu’nun transferini sağlamak için uzun süredir temaslarını sürdüren Fenerbahçeli yöneticiler, mutlu sona ulaşmak üzere. Paraguaylı golcüyle yaptıkları görüşmelerde anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler’in önündeki tek engel, Portekiz ekibinin istediği bonservis bedeli. Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro’luk teklifini az bulan ve 15 milyon Euro teklif eden Benficalılar, golcü oyuncunun tavrını Fenerbahçe’den yana koymasıyla rakamı 12 milyona kadar düşürmüştü. İki kulüp arasında bu gelişmeler yaşanırken, devreye giren Cardozo’nun, bugün Benfica Başkanı Luis Filipe Ferreira Vieira ile bir görüşme yapıp, bonservisi konusunda kolaylık isteyeceği belirlendi.

Hafta başı gelebilir

Menacerinin de bulunması beklenen görüşmede Paraguaylı golcünün, “Ben, bundan sonra Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. Çok iyi bir teklif aldım. Bu, benim son transferim olabilir. Bu nedenle anlayış göstermenizi bekliyorum” diyerek tavrını net şekilde ortaya koyacağı öğrenildi. Portekiz ekibinin, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmesi halinde, Paraguaylı golcünün, hafta başında İstanbul’a gelip, kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Üst Alt