Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Caner Erkin'den küfür açıklaması

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Caner Erkin'den küfür açıklaması​

yz39LN.jpg

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Başakşehir maçındaki hareketiyle ilgili açıklamada bulundu. Tecrübeli isim, mücadelenin hakemine yönelik sarfettiği sözlerden dolayı özür diledi.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Başakşehir maçındaki hareketiyle ilgili açıklamada bulundu. Caner'in yaptığı açıklama şu şekilde;

"Öncelikle beni ilk günden beri bağrına basan ve sahip çıkan Büyük Beşiktaş taraftan, hakem camiası ve tüm futbolseverlerden dün akşam maç esnasında yansıyan ve bana yakışmayan görüntümden dolayı tüm iyi niyetimle özür dilerim...

Saha içerisinde her zaman kazanma hırsı ve arzusuyla elimden geldiğince ter döktüğüm formanın hakkını verme gayreti içerisinde oldum.

Kazanma hırsıyla da olsa verdiğim görüntünün her şeyden önce giydiğim formanın değerleriyle örtüşmediğini biliyorum. Bundan sonra yine aynı hırs ve arzuyla ama Beşiktaş duruşuna ve bana yakışan şekilde elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Saygılarımla,

Caner Erkin"

fanatik

Üst Alt