Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
5620373_69948977_6641_z.jpg

Can Ateş hamile sevgilisi Meryem Uzerli'ye "Bebeği istemiyorum" demişti. Meryem Uzerli'nin kızı 1 hafta sonra doğacak. Bu konuda hiç konuşmayan Can Ateş, "Kızınıza sahip çıkacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi.

"O BENİM EVLADIM"

Can Ateş "Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım. Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim. Kızımı asla yalnız bırakmam. Annesiyle ayrılmış olsak da o benim evladım" dedi. Bu arada Can Ateş, Mina Somer ile aşk yaşadığı iddiasını da yalanladı.

Üst Alt