Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çağla'nın Mayası

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
cagla-nin-mayasi-4753180_o.jpg

Türkiye
Yelken Federasyonu
Pegasus
Türkiye
Windsurf Şampiyonası Ligi 1'inci Ayak Yarışları'na katılmak üzere
Muğla
'nın
Datça
İlçesi'ne gelen sörfçü Çağla
Kubat
, yakında köpeği 'Maya'nın da sörf yapacağını söyledi.

Mankenlik ve oyunculuk da yapan Çağla
Kubat
,
Datça
'ya iki aylık King Charles Cavalier cinsi dişi 'Maya' adlı köpeğini de getirdi. 1'inci gün rüzgarın olmaması nedeniyle yarışların geç saate bırakılması fırsat bilen Çağla
Kubat
zamanını Maya'yla geçirdi. 'Maya'nın adını, hayranlarının kendisine gönderdiği yüzlerce twit içinden seçtiğini söyleyen
Kubat
, "Köpekleri çok seviyordum. 15 yaşındaki köpeğimi yeni kaybettim. Çok iyi arkadaşımdı ve tüm yarışlarıma götürüyordum. Bana büyük enerji veriyordu. Köpeklerim de benim gibi denizi sevmeli. Maya yakında benimle sörf yapabilecek" dedi.

Üst Alt