Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çağla Şikel Sahiplendiği Kedinin Öldüğünü Instagram'dan Duyurdu

mum

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    0
cagla-sikel-sahiplendigi-kedinin-oldugunu-8390212_x_2391_300.jpg

Manken ve sunucu Çağla Şikel kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.

Geride bıraktığımız günlerde anneleri hasta olan yavru kedileri sahiplendiğini ve bakımlarını üstlendiğini sosyal medya hesabından da paylaşan Çağla Şikel, yavru kedilerle ilgilenirken yaşadığı hisleri de adeta bir annenin çocuklarıyla ilgilenirken yaşadığı duygulara benzetmişti. Şikel, anne kedinin öldüğünü yine sosyal medya hesabından duyurdu.

cagla-sikel-sahiplendigi-kedinin-oldugunu-8390212_8863_m.jpg

"İSTANBUL'A DÖNÜNCE KÖTÜ HABERİ ALDIM"
Kedilerin fotoğrafını paylaşan ünlü manken paylaşımının altına şu notu düştü: "İstanbul'a dönünce kötü haberi aldım. Yavrularımızın annesini kaybettik.Yine de yavruların yaşaması bizi mutlu ediyor olsa da bir anneye ihtiyaçları vardı ve bugün bir süt annesi bulundu şükürler olsun. Hiç yadırgamamışlar emiyorlar mis gibi ama beni de gece zorlayan minik yavruyu hatırlayacaksınız o biraz sıkıntılıymış."

cagla-sikel-sahiplendigi-kedinin-oldugunu-8390212_973_m.jpg

haberler.com

Üst Alt