Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Burcu Esmersoy, "Beni Yıkmak Kolay Değil" Deyip Herkese Meydan Okudu

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Burcu Esmersoy, "Beni Yıkmak Kolay Değil" Deyip Herkese Meydan Okudu

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, "Reytingi fazla olanla çok uğraşıyorlar ama beni yıkmak kolay değil." deyip herkese meydan okudu.

Güzel sunucu *Burcu Esmersoy, kadın olarak ayakta kalmanın zorluklarına değindi. Sunucu, "Biraz fazlaca reytingi olan kişiyle çok uğraşılıyor. Zaten dünyanın her yerinde böyle ama beni yıkmak o kadar da kolay değil" dedi.

GÜÇLÜ KADIN İMAJI ÇİZDİ

Burcu Esmersoy verdiği röportajda formunu nasıl koruduğunun yanı sıra ayakta kalmanın zorluklarını anlattı. Esmersoy, "Beni yıkmak kolay değil" deyip güçlü kadın imajı çizdi.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bayan olarak Bülent Ersoyla yaptıkları saçma program hariç helal olsun dediğim bir HANIMEFENDİ

Üst Alt