Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Burçlar Konuşursa Ne Söylerler?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Koç​
”Yönetilecek her şey için söyleyecek birkaç lafım vardır, duygusal olduğum bir gerçek ama prensiplerimden kolayca vazgeçmem.”​

Boğa​
”Yaptığım her şeyin hesabını tutarım, söylediğim sözlerin de söylemediklerimin de ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim.”​

İkizler​
”Hayatım sadece eğlenceden ibaret değil, bir duyguya ya da işe tutunduğumda bırakmamasını da başarabilirim.”​

Yengeç​
”İnsanları dinliyorken susarım, ne söyledikleri değil nasıl anlattıkları önemlidir benim için. Anlatırken, neleri ezip geçerler, ona bakarım.”​

Aslan​
”İlgi görmeyi sevdiğim kadar ilgi de gösteririm. Hayatta karşılıksız var olan tek şey bir annenin çocuğuna sevgisidir.”​

Başak​
”Mantığımı kullanmak istediğim yerde mantığımı kullanırım ama romantik olmak istediğimde kimse bunu engelleyemez.”​

Terazi​
”Flört etmeyi sevdiğim bir gerçek fakat sadakatim sevdiğim insana karşı sınanmayacak kadar sağlam ve güçlüdür.”​

Akrep​
”Fikirlerimi insanlarla paylaşmayı çok severim ama arsızca yorum yapabileceklerini düşünenler henüz iğnem ile tanışmamışlardır.”​

Yay​
”Özgürlüğüme düşkünüm ilişkilerden kaçar gibi gözüksem de, aynı zamanda bana uymayan ilişkileri seçiyorumdur. Yanılmamalısınız.”​

Oğlak​
”Beklentilerim alt seviyelerde de olsa, karşılandığı süreçte oldukça uysalımdır. İnatçılığım beni zorladıklarında ortaya çıkar.”​

Kova​
”Tutunmak istediğim halde tutunacak bir şey bulamadığımda uçar giderim, yoksa ben de severim kalıp birlikte şarkılar söylemeyi.”​

Balık​
”Mantığım ile hareket etmeyi de duygularım ile hareket etmeyi de severim, ikisinin farkını da iyi bilirim, asla karıştırmam.”​

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
Kova

”Tutunmak istediğim halde tutunacak bir şey bulamadığımda uçar giderim, yoksa ben de severim kalıp birlikte şarkılar söylemeyi.”

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Boğa​

”Yaptığım her şeyin hesabını tutarım, söylediğim sözlerin de söylemediklerimin de ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim.”​

ne diyosa o:D

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
Oğlak

”Beklentilerim alt seviyelerde de olsa, karşılandığı süreçte oldukça uysalımdır. İnatçılığım beni zorladıklarında ortaya çıkar.”

doğru :)

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
İkizler

”Hayatım sadece eğlenceden ibaret değil, bir duyguya ya da işe tutunduğumda bırakmamasını da başarabilirim.”

İnşallah :dua

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Boğa

�Yaptığım her şeyin hesabını tutarım, söylediğim sözlerin de söylemediklerimin de ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim.�

Üst Alt