Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Buray ~ 1 Şişe Aşk (2015)

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
ngjynl.jpg

Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturduğu “İstersen” şarkısıyla hem dinleyicilerin hem de müzik dünyasının dikkatini çekerek büyük bir çıkış yakalayan Buray, Sony Music etiketiyle yayımladığı ilk solo albümü “1 Şişe Aşk”ın heyecanını yaşıyor.
Radyolar ve dijital platformların yanı sıra BurayVEVO YouTube kanalı aracılığıyla da lirik videosu dinleyicilerin beğenisine sunulan “İstersen”, çıktığı hafta ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan “Çilek Kokusu”nda yayınlandı. Sosyal medyada dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Buray’ın bu şarkısının ardından “Sen Sevda Mısın?” isimli duygusal çalışması da yine aynı dizide dinleyicilerle buluştu.
Albümün ilk video klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde “İstersen” şarkısına çekildi. Çekimleri Polonezköy ve Şile’de tamamlanan klipte yaklaşık 30 kişilik bir teknik ekip görev aldı. Sırp model Milica Sutovic’in Buray’a eşlik ettiği klipte, şarkının enerjisi kadar sıcak, aşk kokan görüntüler ekranlara yansıtıldı.
14 Ağustos’ta iTunes ve tüm müzik marketlerdeki yerini alan “1 Şişe Aşk” albümünün müzik direktörlüğünü Bahadır Tanrıvermiş üstlendi. Albümde yer alan 8 şarkının sözleri Gözde Ançel, besteler ise Gözde Ançel ve Buray’ın ortak imzasını taşıyor. Albümdeki tüm şarkıların aranjeleri ise Buray tarafından hazırlandı.

01. İstersen
02. Ben Akıllanmam
03. Alacalı
04. Ara Sıra Ara
05. Gitmem Gerek
06. Sonsuz Kılalım
07. Sen Sevda Mısın
08. Kimsenin Suçu Yok

Keyifli Dinlemeler :nota::nota:

Enes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    815
Gördügüm gibi buraya zıpladım istersen ve sen sevda mısın favorimmmm bu cocuk bi harikaa :D

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Aynen Sen sevda mısın parçası son zamanlarda en çok dinlediğim parçalardan biri.
Paylaşım için tesekkürler LaiLa

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ben dinlemedim ama dinliym bari:)güzel sanırım:)

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ben dinleyemem ki pc den girmiyorum:( yinede sağol Matilda mmmm:*

Üst Alt