-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2008
-
- Mesajlar
- 5,212
-
- MFC Puanı
- 12,698
Malzemeler
Bir buçuk su bardağı esmer bulgur
Yeteri kadar su
1 su bardağı kornişon turşu
1 adet sarı biber
10 adet kiraz domates
6 dal taze sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 çorba kaşığı nar ekşisi
Tuz
Hazırlanışı
Bulguru bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ve tuz ekleyin. Yumuşayana kadar haşlayıp süzün ve geniş bir kâseye alın. Üzerine verev doğranmış kornişon turşu
dörde bölünmüş kiraz domates
ince kıyılmış sarımsak ve sarı biber ekleyin. Karıştırıp servis tabağına alın. Zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirip servis yapın