Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bülent Ersoy Cenazede Giydiği Kıyafetiyle İlgili Konuştu

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
3DqQO5.jpg
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydiği kıyafetle olay olan Diva, "Onu en şık kıyafetimle uğurladım." dedi.sanatçı Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydiği ve sosyal medyayı sallayan kıyafetiyle ilgili ilk kez konuştu.

"ONU EN ŞIK KIYAFETİMLE UĞURLADIM"

Bülent Ersoy konuyla ilgili "Yüce Allah'ın huzuruna uğurluyoruz sevdiğimizi, böyle bir günde bunları giyinmeyeceğim de ne zaman giyineceğim? Kaldı ki Allah rahmet eylesin Muzaffer şıklığa son derece önem veren bir insandı. Ben de cenazesine en şık halimle gidip, Yüce Allah'ın huzuruna o şekilde göndermek istedim çok sevdiğim bir insanı." ifadelerini kullandı.

"GÜNLÜK KIYAFETLERİMİZLE Mİ GİTMEMİZ GEREKİYOR?"

Ersoy, cenazede giydiği kıyafete gelen eleştirilere ilişkin "İlla ki başımızı tam örtmeyen bir eşarp, uyumsuz renkler ve günlük kıyafetlerimizle mi gitmemiz gerekiyor cenazeye?"
XvXml0.jpg

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
ne diyim ya tuhaf biri başlı başına tuhaf :D

Üst Alt