Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buika Ankara'ya Konuk Oluyor

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika; en iyi şarkılarını bir araya getirdiği “En Mi Piel” albümünden sonra çıkaracağı 'La Noche Mas Larga' albümünün Avrupa Turnesi kapsamında 25 Mayıs'ta Ankara'ya konuk olacak.

Buika'nın 25 Mayıs Cumartesi akşamı M.E.B Şura Salonu'nda vereceği konser saat 20.30'da başlayacak.

Bilet fiyatları:

1. Kategori - 100.00 TL
2. Kategori - 80.00 TL
3. Kategori - 60.00 TL
4. Kategori - 40.00 TL

Kunduz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Javier Limon' un Mujeres de Agua yani Suyun Kadınları Albümünde beni kendine bir kez daha hayran bırakmıştı. Olaylı bir konserdi hatta.. cok sevdigim canim abim Hüsnü Şenlendirici Javier e eşlik ediyordu. Bu yıl yada onumuz de ki yıl Javier ile Ateşin Erkekleri albumunu yapacaklar. bu gereksiz bilgiyide verdikten sonra, Ankara da yaşanyanların muhakak katılması gereken bir konser olduğunun altını çizmek isterim.. paylaşım için teşekkürler.

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Bu sekilde derinden ilgili birilerini gormus olmak beni son derece derinden etkiledi .. Kutlarım Kunduz .. Bir aksilik cıkmassa orada yerimi alacagım .. Ve sansım yaver giderse basarılı bir kac kareyi sonrasında burada paylasma planlarını tasıyorum ..

Kunduz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Bu sekilde derinden ilgili birilerini gormus olmak beni son derece derinden etkiledi .. Kutlarım Kunduz .. Bir aksilik cıkmassa orada yerimi alacagım .. Ve sansım yaver giderse basarılı bir kac kareyi sonrasında burada paylasma planlarını tasıyorum ..

sana simdiden iyi seyirler cok keyif alacagina eminim.. hosvakit gecirmen dileğiyle..

Üst Alt