Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bugün Allah İçin Ne Yaptın?

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
[NOT]- Bu gün Allah için hiç gıybet yapmadım.
- Bu gün Allah için hiç harama bakmadım.
- Bu gün Allah için hiç harama el uzatmadım.
- Bu gün Allah için hiç yalan söylemedim.
- Bu gün Allah için hiç namazımı son ana bırakmadım.
- Bu gün Allah için hiç virdimi aksatmadım.
- Bu gün Allah için hiç kalp kırmadım.
- Bu gün Allah için hiç başkalarında kusur aramadım.
- Bu gün Allah için hiç israf yapmadım.
- Bu gün Allah için hiç malayani ve boş şeyler konuşmadım.
- Bu gün Allah için hiç faize el uzatmadım.
- Bu gün Allah için hiç yetim hakkı yemedim.
- Bu gün Allah için hiç trafikte gözü açıklık(!) yaparak kimsenin sırasını almadım.
- Bu gün Allah için hiç Nam-ı Celil-i Subhani'yi, gittiği her yere götüren Allah dostları hakkında suizanda bulunmadım.
- Bu gün Allah için Müslümanlara zararları yüzyıllardır bilinen çevrelerle anlaşılmaz bir hırs ve çekememezlik yüzünden iş birliği yapmadım.
- Dünya ve dünyalık için, mevki makam hırsıyla hiç kimseye iftira atmadım, bir tek gönlü bile kırmaktan yılandan akrepten çekindiğim gibi çekindim.
- Bu gün Allah için hiç insanların ellerindeki avuçlarındakini "ortak olalım" diyerek alıp üzerine yatmadım. [/NOT]

"Şüphesiz iman edip salih ameller işleyen, namazı dosdoğru kılan ve zekâtı verenlerin mükafatları Rableri katındadır. Onlara korku yoktur. Onlar mahzun da olmayacaklardır." (Bakara, 2/277)

Üst Alt