OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Buğdaylı Sebzeli Tavuk
Malzemeler:
1 Tavuk Göğsü
1 Su B. Buğday
2 Havuç
1 Kök Brokoli
1 Soğan
2 Diş? Sarımsak
1 çorba K. Domates Salçası, Salçası, Tereyağı
Sıvıyağ?
Tuz
Karabiber
Su
Hazırlama Tarifi:
Buğdayı iyice yıkadıktan sonra tencereye alıyoruz ve haşlıyoruz. Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğruyoruz. Ayrı bir tencereye tereyağı ve sıvıyağ? koyuyoruz ve soğanı , sarımsağı kavuruyoruz. Havucu soyuyoruz ve küp küp doğruyoruz. ve onu da tencereye alıp kavuruyoruz. Tavuk göğsünü de küp küp doğrayarak tenceremize ekliyoruz. Salçaları ilave ediyoruz. Tuzunu karabiberini ilave ediyoruz. Suyunu da ekliyoruz ve kapağını kapatıp pişmeye bırakıyoruz. Brokoliyi pişmesine yakın ilave ediyoruz. Brokolinin yeşili kaybolmayacak kadar pişiriyoruz.Piştikten sonra dilediğiniz şekilde süslemeleri yaparak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Malzemeler:
1 Tavuk Göğsü
1 Su B. Buğday
2 Havuç
1 Kök Brokoli
1 Soğan
2 Diş? Sarımsak
1 çorba K. Domates Salçası, Salçası, Tereyağı
Sıvıyağ?
Tuz
Karabiber
Su
Hazırlama Tarifi:
Buğdayı iyice yıkadıktan sonra tencereye alıyoruz ve haşlıyoruz. Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğruyoruz. Ayrı bir tencereye tereyağı ve sıvıyağ? koyuyoruz ve soğanı , sarımsağı kavuruyoruz. Havucu soyuyoruz ve küp küp doğruyoruz. ve onu da tencereye alıp kavuruyoruz. Tavuk göğsünü de küp küp doğrayarak tenceremize ekliyoruz. Salçaları ilave ediyoruz. Tuzunu karabiberini ilave ediyoruz. Suyunu da ekliyoruz ve kapağını kapatıp pişmeye bırakıyoruz. Brokoliyi pişmesine yakın ilave ediyoruz. Brokolinin yeşili kaybolmayacak kadar pişiriyoruz.Piştikten sonra dilediğiniz şekilde süslemeleri yaparak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.