Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Aguero, Premier Lig'deki hakemlerin Britanyalı futbolcuları kayıran bir tutum sergilediklerini söyledi.
Londra - Ligde Fulham deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Manchester City'de, Arjantinli futbolcular Pablo Zabaleta ve Carlos Tevez'in penaltı bekledikleri pozisyonlarda hakem devam kararı verirken, teknik direktör Mancini 90 dakika sonrasında hakem Mark Halsey'i eleştirmekten geri kalmamıştı.
Fulham'a karşı takımının ilk golünü atan 24 yaşındaki Aguero, The Sun gazetesine şöyle konuştu:
"Hakemlerle ilgili problemlerin içinde olmak istemiyorum. Her takım için her zaman hatalar olur ve Fulham maçında vermediği penaltıyla hakem hata yaptı ancak bu normal. Bizim yapmamız gereken bunlardan etkilenmemek ve futbol oynamaya devam etmek."
Aguero, yabancı futbolcuların, İngiliz futbolculara göre daha zorluk yaşayıp yaşamadığıyla ilgili bir soruya ise, "Evet, sürekli. Her maçta böyle. Hakemler, Britanyalı oyunculara daha ayrıcalıklı davranıyor ve bana göre bu çok yanlış bir davranış" cevabını verdi.
Kaynak: MACKOLIK