Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

bu soruyu bilen dünyanın en zeki insanı seçilecek

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
bi lokantadayız 3 kişi yemek yedik ve hesap 45 ytl.ben iki arkadastan 25' er lira aldım garsona verdim.Garson bana 1'er lira halinde 5 lira getirdi.O parayıda ben aldım.şimdi ; size 25'er lira borcum var ve ben size 1 'er lira geri verdim 24'er lira size borcum kaldı ve bende de 3 lira kaldı.size borcum olan 24' er lirayı toplayınca (24+24=48) 48 lira ediyor.3 lirada bende var toplam 51 (48+3=51). ama ben sizden toplam 50 lira aldım bu fazlalık yani 1 lira nerden geldi...mantıklı bir cevap bekliyorum sizlerden...
KOLAY GELSİN​

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Hiç böyle akıl bulandırmayıp da 45 liralık hesabı 3 kişi 15 15 15 ödeseniz kardeş :D

Üst Alt