Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bu Nasıl Öğretmen !

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bu Nasıl Öğretmen !​

7MBMVa.jpg

Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi'nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin, bir sınıfta "Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum" dedi.

Şahin, bu sözün devamında sınıfta pantolon giyen bir kız öğrencisini ayağa kaldırdı. Ardından bir başka erkek öğrenciyi kaldırdı. Öğretmen Emin Şahin, bu defa erkek öğrencisine, "Sen ne hissediyorsun" diye sordu. Erkek öğrenci, "Ben de" yanıtını verdi. Erkek öğrencinin yanıtı üzerine öğretmen Şahin, "Benim için olay bitmiştir" ifadesini kullandı.​

Üst Alt