Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bruno Alves İstanbul'da

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Portekizli Futbolcu Bruno Alves istanbul'a geldi. Havalanın'da iniş yaptıktan sonra Sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldü. Bruno Alves'i havalanında az sayıda taraftar karşıladı.

135004.jpg

Basın mensuplarına havalanına gelir gelmez açıklama yapan Alves, Böyle büyük bir klüpte olduğum için mutluyum, Buraya gelmeye kendim karar verdim, bundan gurur duyuyorum, takımı iyi tanıyorum, geçen seneki avrupa maçlarınıda takip ettim, Gayet iyi performans sergilediler, Takım arkadaşlarım çok kaliteli ve üst düzey oyuncular, zaten meireless yakın arkadaşım ve bana hedeflerinin büyük olduğundan bahsetti.
Fenerbahçe ile büyük başarılar yaşamak için buradayım uyum hususunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Hastaneye gittikten sonra çeşitli tetkik ve efor testlerinden geçen Alves daha sonra klüp binasına giderek yöneticiler ile tanışacak ve yeni stadını görecek.

135005.jpg

135006.jpg

135007.jpg

Üst Alt