• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bozok Ünv. Bilg. Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü tanıtım

happycan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
10 Ağu 2020
Konular
1
Mesajlar
1
MFC Puanı
0
Yozgat Bozok Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım Ve Animasyon Bölümü , Ösym verilerine göre en fazla tercih edilen bölüm olmaya devam ediyor. Bünyesinde bulunan deneyimli öğretim görevlileri ve alt yapısıyla Bozok Üniversitesi BDTA programı ilgi görüyor. Bozok Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde 6 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet teknik resim salonu, 1 adet yeşil odası, 1 adet profesyonel kamera ve 1 adet profesyonel fotoğraf makinesiyle teknolojinin tüm imkanlarını öğrencilerine sunan Bozok Üniversitesi BDTA programı vermiş olduğu derslerle de Türkiye’de bir ilke imza atmaktadır.

3D Max, Maya gibi tüm Dünya’da tercih edilen programların yanı sıra Bozok Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım Ve Animasyon Bölümünde After Effect, Illustrator, Photoshop, Flash, Dreamweaver, Autocad gibi sektörün önemli programları da bölümde öğrencilere öğretilmektedir. Bölümden mezun olan öğrenciler bir çok iş kolunda rahatlıkla iş bulabilmekte ayrıca deneyimli akademisyen kadroların öncülüğünde şirketlerle iletişime geçilerek öğrencilere staj ve iş imkanı sağlanmaktadır.

Mezun olan öğrenciler mimari tasarım ofislerinde (mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım ofisleri), mimari ekiple uyumlu çalışabilecek; 2 boyutlu ve 3 boyutlu tasarım programlarını kullanabilen (AutoCAD, 3DsMax, Auotdesk MAYA, SketchUp, Adobe Photoshop, vb.); mimari projeleri rahatlıkla okuyup çözümleyebilen; mimari malzeme ve dokulara hakim; fotoğraf ve görüntü işleme yeteneği kazandırılmış elemanlar olacaklardır. Reklamcılık, tv ve radyo alanlarında iş bulabilecek, tasarım ofislerinde görev alabileceklerdir. Son dönemlerde karakter modelleme, logo tasarımı, afiş tasarımı, 3 boyutlu çizim ve tasarım hazırlama işlerini gerçekleştirecek elemanlar çoğu şirket tarafından aranmaktadır. Bütün bu imkanların Bozok BDTA çatısı altında yer alması öğrencilerin tercihlerinde de bu bölüme yönelmesinde etkili oluyor.
 
Üst