Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boşanmaların nedeni

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Evlilikler... :p

Tamam, şakayı bir kenara bırakıyorum ve günümüz evliliklerinin anatomisini dikkatinize salık veriyorum. Meraklısına... (Bu derin bir gözlemimdir, bilinçli okuyucu için)

Evlenmeden Önce Gizli Beklenti:
-Offf şurası şöyle olsun
-Uvv boyu böyle olsun
-Uff kaşları gözleri öyle olsun

-Ayyyhhhh işte buuu!....

Evlendikten 1 Yıl Sonra:
-Keşke sadece bana gerçekten kıymet veren, beni önemseyen bir kalbi olsaydı...

Oysa bir gün en uffff üffff vooov canlılar dahi, toprak altında kurtçukların akşam yemeği olacak...

Liva

"Diline dikkat et, dişini kırmasın."
Özel Üye
  • MFC Puanı
    4,109
Kalbi yok sayanların sonu cıs oluyor demek:a-(68):

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Aynen öyle @Liva
ya şimdi birileri çıkıp kendini kasıtla yoo herkes böyle değil falan diyecek amaaaa yukarıdaki önerme bir tümevarım. Bu senaryo günümüz Türkiye'sindeki genel ve acı tablo. Kızların çoğunun beklentisi öyle, e erkekler desen evleniyor, 6 ay, 1 yıl sonra her şey sıradan ve sıkıcı geliyor. sonra evden kurtulmak için sekiz takla atmalar falan... sonumuz iyi değil gerçekten.

hayırlısı...

Liva

"Diline dikkat et, dişini kırmasın."
Özel Üye
  • MFC Puanı
    4,109
Fazla beklentisi olanların sonu hayal kırıklığı diyorsunuz. Dengesiz dengeler dengesizlik getiriyor o zaman. Az beklenti sağlam karakter sonu huzur olmalı ...

Üst Alt